O garnitură sănătoasă și bogată în vitamina C. Nu am făcut poze la toți pașii, (care sunt extrem de simpli), doar la produsul finit.
Ingrediente:
- 1/2 kg broccoli
- 1/2 cub condiment pentru supă de carne
- 120 ml vin alb sec
- 1/2 linguriță sare
- 1 cațel de usturoi
- 120 g unt
- 50 g parmezan
- sare, piper
Se rupe broccoli în buchețele, se spală si se lasă la scurs.
Se pune cubul de condiment pentru supă la fiert in 120 ml apa si vin, timp de 2 minute. Se adauga buchețelele de broccoli și se fierb timp de 5 minute.
Se toacă mărunt usturoiul, se adaugă sare și se pisează. Se topește untul intr-o tigaie, se adaugă usturoiul și se mestecă.
Se aseaza buchețelele de broccoli pe un platou, se sărează, se piperează si se toarnă peste ele untul cu usturoul. Se adauga parmezan și se servește.
Să aveți poftă!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu