Recipe translated into English language
(scroll down for English version)
- 400 g lapte condensat îndulcit (de ex. Delaco)
- 500 g smântână pentru frișcă
- 3 lingurițe extract de vanilie
- miezul a 2 păstăi de vanilie
Mod de preparare:
Se amestecă laptele condensat cu extractul de vanilie și cu miezul din pastaia de vanilie.
Într-un bol mare, se bate smântâna pentru frișcă folosind un mixer.
Se amestecă laptele condensat cu frișca. Folosind o spatula, se pune toată compoziția într-o caserola, și se acoperă cu un capac. Se pune în congelator până se întareste, aproximativ 6 ore. Asta este tot!
.....iar după cele 6 ore de așteptare...surpriză: cea mai cremoasă dintre cremoase!
Cosmina
- După o rețetă a Marthei Stewart -
The recipe in English language:
Ingredients:
- 400 g sweetened condensed milk
- 500 g cold heavy cream
- 3 teaspoons vanilla extract
- 2 vanilla pods
Directions:
In a medium bowl, stir together condensed milk and vanilla. In a large bowl, using an electric mixer, beat cream until stiff peaks form. Using a rubber spatula, gently fold the whipped cream into condensed milk mixture, pour into a pan, cover with a lid and freeze until firm, aproximatly 6 hours.
- Adapted after a Martha Stewart's recipe -
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu