Ingrediente pentru 2 persoane:
- 200 g somon afumat
- 1 dovlecel
- 10 ciuperci
- 1 broccoli
- 1/4 ardei gras verde
- 1/4 ardei gras roșu
- 1/4 ardei gras galben
- 1 ceapă verde
- 100 g orez cu bob lung sau basmati
- o lingură de unt
- 2 linguri ulei de măsline
- sare, piper
Se curață, se spală legumele și se pregătesc: ciupercile se taie in 4, broccoli buchețele mărunte, dovlecelul cubulețe, ceapa si ardeii mărunt.
Orezul este deja la fiert (se fierbe conform instrucțiunilor de pe pachet).
Intr-o tigaie, se pune uleiul la incins, impreună cu untul. Când untul este topit, se adaugă legumele si se sotează amestecând continuu.
Când sunt aproape gata, se adaugă somonul.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu