10 mai 2012

Cotlet de porc cu piure de ceapa rosie


Fără nici o introducere...."sa trecem la treabă":


Pentru 4 porții, avem nevoie de: 
  • 600 g cotlet dezosat de porc
  • 3 cepe roșii
  • 250 ml lapte
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriță cimbru (sau o crenguță de cimbru proaspăt)
  • sare, piper
                                                Se curăță ceapa și se taie rondele subțiri.


Se prăjeste carnea într-o tigaie cu ulei de măsline încins, apoi se pune sare și piper, după gust.
Când s-a rumenit, se adaugă ceapa roșie, laptele și cimbrul. 


Se lasă la fiert aproximativ 1 oră și 30 de minute sau până scade sosul.
Se servește tăiată felii, cu garnitura de ceapă și cartofi natur.


Sa aveți poftă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu