13 iunie 2012

Pui Shanghai



Ingrediente:
  • 2 bucați piept de pui dezosat
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingură vin alb
  • 2 ouă
  • 3 linguri făină
  • 1 linguriță fulgi de ardei iute
  • 1 jumătate de linguriță de mărar
  • ulei pentru prăjit
  • susan
  • sare, piper
Se taie puiul fâșii subțiri și se pune într-o marinată formată din: sosul de soia, vin, fulgii de ardei iute.
Se bat ouăle împreună cu o lingură sos de soia, puțin mărar tocat, sare, piper amestecând treptat și făina până devine o pastă.
Se pune într-o tavă ulei la încis.
Puiul se trece prin ou, se presară pe toate părțile cu susan, se pune în tavă la prăjit pe toate părțile și se lasă până devine auriu. Se scoate și se așează pe un prosop de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei.


Se servește cu orez, legume.
Să aveți poftă mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu