Sunt perfecte pentru o zi călduroasă de vară!
Avem nevoie de:
- 3 roșii coapte
- 3 căței de usturoi zdrobiți
- câteva fire de pătrunjel
- 3 frunze de busuioc
- 1/2 baghetă
- 5 linguri ulei de măsline
- sare, piper
Se taie bagheta felii puțin pe diagonală și până se pregătesc restul ingredientelor, se pun feliile la prăjit.
În acest timp, se amestecă într-un bol roșiile tăiate mărunt, uleiul de măsline, usturoiul pisat, busuiocul tăiat mărunt, sare și piper. Se amestecă bine cu o lingură.
Când feliile sunt prăjite, de dau deasupra cu un cațel de usturoi întreg, se pun pe un platou și cu o lingură se pune pe fiecare compoziția de roșii.
Am decorat cu câte o frunză de busuioc și am servit.
Spor la gătit și poftă la servit!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu